Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Γιατί η Εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων των παιδιών...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Συκαμίνου , τον Σχολικό 'Σύμβουλο κύριο Κουμπιά Εμμανουήλ για την αγάπη και την ευαισθησία τους στην υποδοχή και ένταξη των προσφυγόπουλων στο Εκπαιδευτικό πλαίσιο. Επίσης, ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Συκαμίνου για την αμέριστη συμπαράστασή και βοήθεια τους αλλά και όλους τους γονείς που στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν στο να αρθούν οι αντιστάσεις και να φτάσουμε στην υποδειγματική υποδοχή των παιδιών του πολέμου, των μικρών προσφυγόπουλων  για να ανθίσει πάλι το χαμόγελο στα παιδικά τους πρόσωπα. Τέλος, ευχαριστούμε και το Δήμαρχο Ωρωπού, κύριο Ρούσση, και την Πρόεδρο της Δημοτικής επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωρωπού, κυρία Αλεξανδράτου, που αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση.



Συκαμίνου την παρέχουμε απλόχερα σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου φυλής, χρώματος και πατρίδας, αναπηρίας και διαφορετικότητας.Γιατί η Εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων των παιδιών και εμείς στο Δημοτικό Σχολείο 
Στο Δημοτικό Σχολείο Συκαμίνου υπάρχει μία ζεστή αγκαλιά για όλα τα παιδιά του κόσμου. Γιατί για μας η διαφορετικότητα είναι ομορφιά!


Ο Σύλλογος Διδασκόντων                                                                    Η Διευθύντρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου