Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πασχαλινές κατασκευές!!

  Την Παρασκευή στις 3 Απριλίου 2015 μία μέρα πριν κλείσουμε για τις διακοπές του Πάσχα όλες οι τάξεις ετοίμασαν όμορφες και πρωτότυπες πασχαλινές κατασκευές και κάρτες. Τα πρωτάκια μας έφτιαξαν καρτούλες λαγουδάκια και πασχαλίτσες! Μας δείχνουν τις δημιουργίες τους στις φωτογραφίες με πολλή χαρά!! Στο τέλος πήραν από ένα καλαθάκι με γλυκίσματα από τη δασκάλα τους η κ.Χρύσα!













Για τη Δευτέρα η κ. Ιωάννα ετοίμασε  αυτά τα υπέροχα, γλυκά λαγουδάκια που έβαλαν μέσα στα καλαθάκια που ετοίμασαν τα ίδια τα παιδιά! 
Τα καλαθάκια τα έφτιαξαν σχεδιάζοντας με το πατρόν τη βάση-κουτί και δύο πάπιες. Ζωγράφισαν, στόλισαν τις πάπιες και γέμισαν τα καλάθια με γλυκίσματα, τα λαγουδάκια και όμορφες χειροποίητες καρτούλες.
 Οι καρτούλες είναι φτιαγμένες από χαρτόνι και πασχαλινές χαρτοπετσέτες.
 Και τα τριτάκια μας όμως έφτιαξαν όμορφες καρτούλες με το δάσκαλό τους κ.Στέφανο και τις γέμισαν με ευχές για αγαπημένα τους πρόσωπα!

Οι μαθητές της Ε' τάξης με τη δασκάλα τους κ.Σίσσυ, έφτιαξαν όμορφα και πρωτότυπα αερόστατα από ανακυκλώσιμα υλικά. Χρησιμοποίησαν μπαλόνια, εφημερίδες και πλαστικά μπουκάλια και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!  












Και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου